Over mij….

Mijn naam is Dirk van den Heuvel en ik ben een fotograaf gevestigd in Deurne. Ik begon mijn reis in de fotografie nadat ik in 2000 een jaar lang met mijn rugzak door Australië en Nieuw-Zeeland had gereisd, waar ik talloze momenten vastlegde met een compactcamera. Toen ik echter thuiskwam, besefte ik dat mijn foto’s niet de scherpte en clarity hadden die ik wilde. Dit bracht mij ertoe een fotografiecursus te volgen bij Photo Club Optika, waardoor ik mijn vaardigheden kon aanscherpen en mijn passie voor fotografie kon ontwikkelen.

Sindsdien ben ik lid van diverse fotografieclubs geweest, waaronder Fotoclub Deurne en Fotoclub Zeilberg, waar ik al vele jaren actief lid was. Van 2017 tot 2023 ben ik ook voorzitter geweest van de Zeilberg Fotoclub en heb ik geholpen bij het opzetten van de gevorderdengroep. Mijn fotografiestijl is divers en ik geniet ervan om alles vast te leggen, van de natuur tot abstracte en industriële onderwerpen.

Naast fotografie ben ik ook gepassioneerd door houtdraaien, waarmee ik in 2020 ben begonnen. Ik vind het leuk om unieke stukken te maken, en je kunt mijn werk check op mijn houtdraaipagina. In mijn professionele leven ben ik ontwikkelingsingenieur bij Signify BV in Eindhoven, waar ik sinds 2004 werk. Ik ben gespecialiseerd in het 3D-printen van lamparmaturen. Op onze website kun je meer lezen over de armaturen die we ontwikkelen.

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om meer over mij en mijn werk te weten te komen. Als u vragen heeft of geïnteresseerd bent in mijn houtdraaiwerk , aarzel dan niet om contact met mij op te nemen.