Woodturning

Dirk van den Heuvel Handmade Woodturning

Ik ben Dirk van den Heuvel en ik ben een gepassioneerd houtdraaier gevestigd in Deurne. Ik ontdekte dit ambacht drie jaar geleden en werd al snel verliefd op het proces van het vormgeven en vormen van hout op een draaibank.

Ondanks dat ik geen eerdere ervaring of kennis in het vak had, wendde ik me tot YouTube voor begeleiding en bracht ik talloze uren door met het bekijken van tutorials en video’s. Terwijl ik mijn vaardigheden oefende en aanscherpte, besefte ik dat houtdraaien een natuurlijke keuze voor mij was.

Nu, drie jaar later, ben ik een houtdraaier met een diepe waardering voor de schoonheid en veelzijdigheid van hout. Ik ben erg trots op mijn houtdraaiwerk en deel ik mijn creaties graag met vrienden en familie. Mijn stukken zijn vaak prachtige cadeaus voor dierbaren, en ik sta altijd te popelen om nieuwe uitdagingen en projecten aan te gaan.

Ik verkoop ook een selectie van mijn houtdraaiwerk. U kunt mijn collectie hieronder bekijken of rechtstreeks contact met mij opnemen voor meer informatie over mijn beschikbare stukken.

Naast mijn persoonlijke houtdraaiprojecten ben ik ook actief lid van de Houtdraaiersclub de DommelDraaiers. Deel uitmaken van deze gemeenschap is voor mij een ervaring van onschatbare waarde. Hierdoor kan ik contact maken met andere gepassioneerde houtdraaiers en kan ik groeien en mijn vaardigheden als vakman ontwikkelen. Via de club heb ik de kans om nieuwe technieken te leren en feedback en steun te krijgen van collega-houtdraaiers.

Houtdraaien is voor mij meer dan alleen een hobby – het is een manier van leven, een manier om mijn creativiteit te uiten en mijn passie om te zetten in iets tastbaars. Of ik nu aan een persoonlijk project werk in mijn werkplaats of samenwerk met collega-houtdraaiers in de gemeenschap, ik voel altijd een gevoel van vreugde en voldoening als ik iets moois en unieks creëer uit een eenvoudig stuk hout.

Wilt u een item kopen? Stuur een mail naar info@dirkvandenheuvel.nl

Portfolio van mijn houtdraaiwerk

Als u op de foto klikt krijgt u de beschrijving en prijs te zien.